fotoshoot op locatie

Fotoshoot op locatie in zuid-holland. Een mooi park, het strand, de stad, etc. In overleg kiezen we een superleuke locatie! Ideaal voor een familie fotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, gezinsfotoshoot of gewoon in je eentje.
Wat ik ga creëren als fotograaf: naast portretten waar in de camera gekeken wordt (vooral close-up mooi bij kinderen), wil ik jullie ongeposeerd fotograferen. Ik laat jullie spelen en genieten en leg de mooiste momenten vast. En kijk dan vooral niet in de camera.
Prijs: €175 (t/m 15 personen, daarna €10 per extra persoon).
Aantal foto’s: 30 stuks, levering digitaal hoge resolutie in kleur en zwartwit zonder watermerk (prijslijst retouch en afdrukken).
Tijdsduur: ongeveer 1 uur.
Werkgebied fotoshoot op locatie zuid-holland: Ik werk als fotograaf op locaties uitsluitend en alleen in regio westland, hoek van holland, naaldwijk, wateringen, delft, den haag, rotterdam, delfgauw, schipluiden, monster, pijnacker, de lier, kwintsheul, rijswijk, leidschendam, voorburg, wassenaar, zoetermeer, nootdorp, ‘s-gravenzande, monster, poeldijk, vlaardingen, schiedam, maassluis, maasland, maasdijk.